BADKAMERINSPIRATIE

De ideale badkamer ziet er voor iedereen anders uit. Hoe kom je tot jouw ideale badkamer ontwerp? Je kunt vanuit verschillende startpunten beginnen met het ontwerpen van je badkamer. Is het blad onderhoudsvriendelijk, krasbestendig, watervast, gesloten oppervlak, natuurlijke look, hygiënisch, onderhoudsarm?

Je bent op zoek naar een nieuwe badkamer, maar waar begin je? Op deze pagina bieden we je volop badkamerinspiratie! We zetten de badkamertrends voor je op een rijtje, laten allerlei voorbeelden en ideeën zien voor luxe badkamers,

We ontwerpen geen badkamers, maar kunnen wel verschillende producten hiervoor leveren.

Meer weten over onze mogelijkheden in de badkamer?

Neem contact op met ons op en vertellen je graag meer over onze producten.
Zo helpen we je graag bij de juiste keuze!

Badkamertrend: Rural Chic

Rural Chic is de nieuwe mix van de landelijke en industriële keuken. Buitenmaterialen zoals marmer, hout, steen en staal krijgen een premium status in de badkamer. De badkamerontwerper maakt grote gebaren met strakke architectonische lijnen.

Badkamertrend: Soft stream

De badkamertrend Soft Stream kenmerkt zich door haar ronde vormen en vloeiend lijnenspel. Het mixen van materialen wordt kunstzinniger met gekleurd glas als nieuwkomer. De organische uitstraling versmelt met hightech performance. De keuze voor (natuur)steenoptieken in zachte zand-, nude en kiezeltonen heeft een sereen en tijdloos effect.

Badkamermeubel op maat

Of je badkamer nu groot of klein is, je wilt wel je spulletjes kunnen opbergen. We hebben prachtige houten onderkasten voor je maatwerk wastafel of je wastafelblad met kom. Je kunt de lijn doorvoeren in je hele badkamer, want er zijn ook kolomkasten (handig voor je handdoeken), planchetten en spiegelkasten in precies dezelfde kleur en stijl. Voor een industriële look pimp je je onderkast met Frameworks; een zwart stalen frame dat je om je meubel laat vallen.

Wat gaat het worden?

Sfeer
Welke sfeer moet jouw badkamer ademen? Ga je voor een luxe badkamer uitstraling? Een moderne vibe of juist een klassieke look? Tip: een moodboard helpt om jouw ideale sfeer te visualiseren.

Materialen
Je kunt ook bepaalde badkamermaterialen als uitgangspunt nemen voor je ontwerp. Kies je bijvoorbeeld voor natuurlijke materialen zoals hout en marmer, of juist voor moderne elementen zoals rvs en chroom?

Functie
Soms is de functie van de badkamer het belangrijkste startpunt voor je ontwerp. Misschien wil je persé een bad of een toilet in jouw badkamer ontwerp. Of ligt jouw uitdaging bij het ontwerpen van een kleine badkamer?

30 jaar ervaring – 5 jaar volledige garantie – De nieuwste keukentrends