GREEPLOZE KEUKEN BREDA

Wat steeds populairder wordt in de keukenbranche, is de greeploze keuken voor iedereen, in Breda, Bavel, Teteringen, Prinsenbeek en ver daarbuiten. Het is modern en kleine kinderen kunnen de keukenkastjes niet zo makkelijk open krijgen. En daarnaast ziet een greeploze keuken er ook erg strak uit. En is daardoor geschikt voor elk modern interieur. Ook bij Montall Keukens hebben we een ruime keuze als u op zoek bent naar een greeploze keuken. In onze showroom in Breda laten we graag zien wat we allemaal in huis hebben.

Nieuwe technologieën

Greeploze keukens passen erg goed bij een modern interieur. Ze geven rust aan de ruimte en er steken nergens deurknoppen of handvatten uit. Dankzij nieuwe technologieën en uitgekiend design, worden greeploze keukens steeds populairder. Een greeploze keuken werkt met horizontale of verticale greeplijsten. U opent de kasten net als normaal of u duwt zachtjes tegen de deur en kunt deze vervolgens verder openen. Naast mooi, is een greeploze keuken dus ook erg gebruiksvriendelijk.

De beste prijs voor uw keuken

Montall Keukens staat voor kwaliteit tegen de scherpste prijs. Bij ons vindt u geen uitbundige kortingen, maar u krijgt altijd gewoon de beste prijs voor uw keuken. Of u nu een landelijke keuken of greeploze keuken zoekt. In Breda, Bavel, Teteringen of Prinsenbeek staan onze deskundige medewerkers altijd voor u paraat met een helder advies. Transparantie en duidelijkheid zijn daarbij heel belangrijk. Daarom hebben we die twee zaken ook hoog in het vaandel staan. Wanneer u een greeploze keuken in Breda koopt, weet u altijd precies waar u aan toe bent. En u bent dan verzekerd van service en kwaliteit, ook nadat uw keuken geplaatst is.

Van inmeten tot montage

Indien gewenst nemen we het hele project van A tot Z voor u uit handen. Van het inmeten van uw greeploze keuken in onder andere Breda tot en met de montage. Inclusief het demonteren van uw huidige keuken, het verleggen van de leidingen en de complete afwerking van uw keuken. We zorgen er voor dat alles tot in de puntjes is geregeld voor u. Want alleen met een perfect geplaatste keuken waar u 100% tevreden over bent, is ook goed genoeg voor ons.

Contact

Of u nu een compleet nieuwe keuken wilt of uw huidige keuken wilt renoveren, Montall Keukens staat al voor u klaar. Wij bespreken dan ook graag de uitgebreide mogelijkheden met u. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies. Of kom eens langs in onze showroom.

30 jaar ervaring – 5 jaar volledige garantie – De nieuwste keukentrends