KEUKEN TILBURG

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken voor uw woning in Tilburg? Zowel Tilburg als Breda zijn onderdeel van BreBurg en dus dichtbij. Rijd eens naar Breda om een kijkje te komen nemen in de showroom van Montall Keukens. Bij ons vindt u een uitgebreide collectie van diverse keukens van topmerken. Wij hebben zowel landelijke als moderne keukens in onze showroom staan. En alle stijlen die daar tussenin zitten. Een keuken van Montall is praktisch, gebruiksvriendelijk en ziet er ook nog eens mooi uit.

Transparantie en duidelijkheid

Bij Montall Keukens vindt u altijd de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs. Dat is voor ons heel belangrijk. Wanneer u een keuken voor uw huis in Tilburg zoekt, dan kunt u dus het beste bij Montall Keukens zijn.  U komt bij ons namelijk nooit voor onverwachte verrassingen te staan. Wij houden namelijk van transparantie en duidelijkheid. U weet altijd precies waar u aan toe bent. Inmiddels staat er in veel woningen in omgeving Tilburg een Montall keuken. En dat aantal groeit nog steeds!

Doe inspiratie op in onze showroom

Wij hebben de nodige expertise in huis om u van het beste advies te voorzien. Wij hebben dan ook al 30 jaar ervaring in de keukenbranche en stellen de klant altijd centraal. Uw wensen zijn dan ook de basis voor ons advies aan u over uw nieuwe keuken. Klantvriendelijkheid vinden we belangrijk, daarom beginnen we altijd eerst met een kop koffie. En natuurlijk lopen we een rondje door de showroom om inspiratie op te doen en te laten zien wat er allemaal mogelijk is. In onze showroom staan verschillende keukens opgesteld. Of het nu gaat om een strakke hoogglans keuken of een keuken in een klassieke stijl; u vindt het bij Montall Keukens. Alle keukenopstellingen zijn voorzien van apparatuur van topmerken. Zodat u zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe keuken in Tilburg. We nemen alle tijd om voor u al uw wensen op een rijtje te zetten.

Kies voor een renovatie van uw huidige keuken

Wilt u een nieuwe keuken in uw huis in Tilburg of kiest u toch voor een renovatie van uw huidige keuken? Want ook dat is mogelijk bij Montall Keukens. Indien gewenst nemen we zelfs het hele project  voor uit handen. Van inmeten tot en met de montage van de keuken in Tilburg en omstreken. Zelfs het demonteren en verleggen van de leidingen regelen we voor u. U hoeft nergens meer naar om te kijken.

Contact

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen als u een keuken zoekt in Tilburg? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies. Of breng een bezoek aan onze showroom.

30 jaar ervaring – 5 jaar volledige garantie – De nieuwste keukentrends