KEUKENRENOVATIE BREDA

Heeft u al eens aan keukenrenovatie gedacht? In Breda kan Montall Keukens u daarbij helpen. Heeft u een klein budget maar bent u toch uitgekeken op uw oude keuken? Dan kan keukenrenovatie een goede oplossing zijn. De mogelijkheden zijn namelijk eindeloos. Denk bijvoorbeeld aan een nieuw front, nieuwe scharnieren voorzien van deurdemping, nieuwe laden of andere handgrepen. Maar het is ook mogelijk om het werkblad of de inbouwapparatuur te vervangen. Keukenrenovatie in Breda is altijd een goed idee.

Voordelen van keukenrenovatie

Uw keuken functioneert nog wel, maar is niet meer naar wens. U wilt iets anders maar niet te veel geld uitgeven. Een keukenrenovatie biedt dan uitkomst. Het grootste voordeel van een keukenrenovatie is misschien wel dat het u veel geld bespaart. Want een nieuwe keuken aanschaffen en plaatsen is een stuk duurder. Terwijl renovatie hetzelfde resultaat kan hebben. Uw keuken krijgt namelijk een geheel nieuwe uitstraling. De keuken is niet nieuw, maar lijkt wel nieuw. En nog een groot voordeel is dat er nauwelijks gehakt of gebroken hoeft te worden. De overlast valt daardoor erg mee. Het laatste voordeel is dat een keuken laten renoveren duurzaam is. De oude keuken gaat niet weg maar wordt hergebruikt. En dat is goed voor het milieu. Denk daarom eens na over een keukenrenovatie. In Breda en omgeving wordt dit namelijk al veel toegepast.

In een dag

Bij Montall Keukens hebben we veel ervaring met keukenrenovaties. Onze deskundige adviseurs vertellen u graag wat er allemaal nodig is. Zo kunnen we uw keuken volledig strippen of alleen maar nieuwe fronts en handgrepen plaatsen. Of nieuwe scharnieren, voorzien van deurdemping, aanbrengen. Een keuken is dan binnen een handomdraai gemoderniseerd. Is uw apparatuur aan vervanging toe maar bent u nog tevreden met de uitstraling van uw keuken? Ook dat is mogelijk. En nog meer goed nieuws, een keuken renoveren kan doorgaans in een dag. En daarna kunt u weer eindeloos genieten van uw gerenoveerde keuken! En dat voor veel minder geld dan de aanschaf van een geheel nieuwe keuken kost.

Contact

Of u nu een compleet nieuwe keuken wilt of uw huidige keuken wilt renoveren, Montall Keukens staat al voor u klaar. Wij bespreken dan ook graag de uitgebreide mogelijkheden van keukenrenovatie in Breda met u. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies. We vertellen graag wat we voor u kunnen betekenen. Of kom eens langs in onze showroom. Wij heten u graag welkom!

30 jaar ervaring – 5 jaar volledige garantie – De nieuwste keukentrends