KEUKENMERKEN

Of het nu gaat om een strakke (greeploos) hoogglans keuken of meer een keuken in klassieke stijl, het is mogelijk bij Montall keukens is Breda. We leveren uitsluitend kwaliteitskeukens van Duitse en Nederlandse bodem. Onze merken keukens zijn CollectionAbbiamo, en Pure. Op zoek naar een maatwerkkeuken kijk dan hier.

Heeft u een nieuwbouwwoning in Breda of omgeving op het oog of zelfs al gekocht? Kijk dan hier voor de uitgebreide mogelijkheden. Zowel tijdens aanschaf, plaatsing als service zijn wij altijd dichtbij u in de buurt.

Kwaliteitskeukens kunt u hieraan herkennen:

  • Altijd demping/ soft close op de laden en deuren.
  • Verschillende hoogte in onderkast van 72 cm, 78 cm en 90 cm.
  • Fronten in RAL, Sikkens en NSC kleuren mogelijk.
  • Kasten op maat zowel in breedte, diepte en hoogte.
  • Corpus dikte van 16 en 18 en 19 mm.
  • Binnenkant kasten in kleur.

Een keukenleven lang garantie op het ladesysteem en scharnieren. Vraag hier onze brochure aan.

Meer weten over onze keukens?

Neem contact op met ons op en vertellen je graag meer over onze keukens.
Zo helpen we je graag bij de juiste keuze!

Nobilia

Montall Collection

Collection

De keukens van Montall Collection worden gemaakt met een fraai design voor iedere smaak. Van de moderne hoogglans keuken tot landhuiskeuken, bij Collection vindt u de keuken die precies op uw wensen aansluit. De actuele collectie maakt onder het motto “more than kitchen“ een alomvattend woondesign mogelijk. Montall Collection heeft open-kastsystemen, Colour concept fronten met een laser gelaste rand en Sensys scharnier met perfecte demping en optimaal design.

Abbiamo

Keukenkwaliteit kunt u herkennen. Keukens die wij hebben opgesteld in onze showroom zijn onder andere van het merk Abbiamo. Onze keukenfabrikant heeft een breed assortiment en het heeft veel toepassingsmogelijkheden. Abbiamo is een erg luxe merk en dat kun je ook wel merken. Er zit demping op de lade, zelfsluitende deuren, lades voorzien van een anti-slipmat en de keukenmeubelen zijn verkrijgbaar is verschillende hoogtes en breedtes.

Häcker

Abiammo keukens

Pure

Pure keukens

Pure keukens

Bij het Nederlandse merk Pure worden keukens met een prachtig design, op ambachtelijke wijze geproduceerd in één van Europa’s modernste fabrieken. Ontdek de strakke designs van PURE Sense, de robuuste keukens van PURE Nature of de trendy modellen van PURE Taste. Pure staat bekent om de mooie robuuste eiken fronten en de authentieke materialen. Het zijn mooie kwaliteit-keukens met een scherpe prijs. Ook word er bij Pure ontworpen met oog op efficiëntie.

30 jaar ervaring – 5 jaar volledige garantie – De nieuwste keukentrends