ONZE APPARATUUR

Bij Montall keukens werken we met de merken Miele, Siemens en Neff.

Miele apparaten hebben een breed assortiment en geeft vertrouwen, al meer dan 120 jaar.

Siemens staat bekend om zijn innovaties. We zijn dealer van Siemens Studioline, meer gebruiksgemak en met een mooi strak black steel design.

Neff werkt al meer dan 140 jaar aan het uitbreiden van hun visie op koken. Het is een merk met oog voor details en duurzaamheid en gemak. Een voorbeeld is de Hide&Slide oven van Neff die de ovendeur volledig laat verdwijnen onder de oven.

Wanneer u een apparaat zoekt in de categorie A ( AEG ) tot Z ( Zanussi ) bent u bij Montall keukens aan het juiste adres. Ook voor een Quooker kokendwaterkraan kunt u bij ons terecht.

Meer weten over onze apparatuur?

Neem contact op met ons op en vertellen je graag meer over onze apparatuur.
Zo helpen we je graag bij de juiste keuze!

Miele

Miele

Al meer dan 120 jaar is het uitgangspunt van Miele om perfecte resultaten te behalen. U kunt vertrouwen op Miele. Ze hebben een super breed assortiment die je kan aanpassen op je eigen stijl. Veel Miele apparaten kunnen erg lang mee als je ze op de goede wijze behandelt.

Siemens

Siemens staat bekent om zijn innovatieve technologie├źn. Constant zijn ze bezig met het verleggen van hun grenzen en het duurzamer maken van hun apparatuur. Met meer gebruiksgemak en door de duurzaamheid te vergroten kunt u onbezorgd van uw keuken genieten.

Siemens
Neff

Neff

Bij Neff werken ze al 140 jaar elke dag aan het uitbreiden van hun visie op koken. Het is een merk met oog voor details en duurzaamheid. Neff stemt hun apparaten volledig af op het gebruik. Zelfs de beste keukenapparatuur is nutteloos zonder kok. Een voorbeeld die erg geliefd is momenteel is de Hide&Slide oven van Neff die de ovendeur volledig laat verdwijnen onder de oven.

30 jaar ervaring – 5 jaar volledige garantie – De nieuwste keukentrends