Ervaringen

Wilt u uw nieuwe droomkeuken kopen bij Montall Keukens en bent u benieuwd wat anderen van ons vinden? Bekijk dan de ervaringen van andere tevreden klanten.

Of hebt u zelf een Montall keuken gekocht en wilt u uw ervaringen met ons delen?

Klik hier of op het logo om naar de beoordelingspagina te gaan.

Ervaringen
Heer/mevrouw Reinders

“Er werd goed geluisterd naar onze wensen en die wensen zijn uiteindelijk vertaald in een prachtige keuken. Geen haastklus of ‘nu beslissen is korting’ acties. Keurige en zeer nauwkeurige keukeninstallateur (Remco) die goed meedacht met het oplossen van kleine aandachtspuntjes.”

– 9 – 

Ervaringen
De heer Bottse & van der Made

“Persoonlijke benadering. Heeft veel ervaring en komt met goede oplossingen. Een totaal andere beleving dan bij de grote ‘keukenboeren’. Een misverstand rondom de levering werd uitstekend opgelost. Het plaatsen van de keuken was geheel in lijn met de verkoop: nauwkeurig, gedegen, ervaren en met veel humor. Prijs/kwaliteitsverhouding is uitstekend.”

– 10 – 

Ervaringen
De heer van Dongen

“Een van m’n leraren zei ooit; “een tien geef ik niet, die is voor God”. Een 9,5 is niet in te vullen, dus werd het een 9. We stonden versteld dat op slechts 1 dag onze oude keuken vervangen werd door nieuwe. Geen rommel, geen kleine dingetjes die ontbraken, geen getelefoneer. Gewoon klaar. Met een prachtig resultaat. Rien, Johan & Johan; Chapeau!”

– 9 – 

30 jaar ervaring – 5 jaar volledige garantie – De nieuwste keukentrends